GenTrøjer

FCK 13/14 – M

Additional information

FCK 13/14 – M (God men brugt, se sponsor)

FC København havde en stærk sæson i 2013/2014, hvor holdet vandt Superligaen og nåede gruppespillet i Europa League. Holdet blev trænet af den norske træner Ståle Solbakken, som havde ført FCK til mange tidligere triumfer.

I Superligaen endte FCK med at vinde mesterskabet med 69 point, syv point foran FC Midtjylland, som kom på andenpladsen. Holdet var den bedste offensive styrke i ligaen med 66 mål og havde også den bedste målforskel. FCK’s offensive præstationer blev støttet af stærke forsvarspræstationer, som kun tillod 30 mål i 33 kampe i ligaen.

I Europa League nåede FCK gruppespillet efter at have slået ud overraskelsesholdet Mogren Budva fra Montenegro og svenske AIK. I gruppespillet stod holdet over for Juventus, Galatasaray og Real Madrid, og endte med at blive nummer tre i gruppen.

En af de centrale spillere i FCK’s succesfulde sæson var Nicolai Jørgensen, som scorede 20 mål i Superligaen og blev kåret som ligaens topscorer. Andre vigtige spillere i holdet inkluderede Thomas Delaney, Andreas Cornelius og den svenske forsvarsspiller Pierre Bengtsson.

Alt i alt var det en fremragende sæson for FC København, som demonstrerede sin styrke både i Superligaen og i Europa League. Holdet havde nogle af de bedste spillere i Danmark og spillede en spændende og offensiv stil under Solbakken’s ledelse.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display