GenTrøjer

FCK 02/03 – XXL

Additional information

FCK 02/03 – XXL (God men brugt)

I Superligaen-sæsonen 2002/2003 spillede FC København (FCK) en bemærkelsesværdig sæson, hvor de imponerede med deres præstationer og holdånd. FCK var et af de dominerende hold i den danske liga og endte med at vinde mesterskabet.

Under ledelse af træner Roy Hodgson havde FCK et stærkt hold med flere talentfulde spillere, der gjorde en forskel på banen. Holdets kaptajn, Ståle Solbakken, var en nøglespiller, der styrede midtbanen og var kendt for sin taktiske intelligens.

FCK’s angrebsduo, bestående af Sibusiso Zuma og Peter Madsen, var også afgørende for holdets succes. Zuma’s fart og tekniske evner skabte mange farlige chancer, mens Madsen var en målfarlig angriber, der scorede flere vigtige mål i løbet af sæsonen.

Med en stærk defensiv og et effektivt angreb var FCK det bedste hold i Superligaen i 2002/2003 sæsonen. De sluttede sæsonen øverst på tabellen med en klar margin til de nærmeste konkurrenter og sikrede sig dermed mesterskabet.

FCK’s triumf i Superligaen 2002/2003 var en stor præstation og blev fejret af klubbens loyale fans. Sæsonen vil altid blive husket som en tid, hvor FCK viste deres styrke og vandt det danske mesterskab med imponerende præstationer gennem hele sæsonen.

kr.1,500.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display