GenTrøjer

AGF 11/12 – S

Additional information

AGF 11/12 – S (Rigtig god)

AGF 11/12 sæsonen var en historisk sæson for klubben, da de endte på en flot andenplads i Superligaen og kvalificerede sig til Europa League-kvalifikationen. Denne sæson var også præget af en imponerende præstation af holdets angriber, Morten ‘Small’ Rasmussen, som scorede 22 mål i ligaen og blev den mest scorende spiller i Superligaen denne sæson.

I løbet af sæsonen spillede AGF i alt 33 kampe i Superligaen og vandt 18 af dem, hvilket resulterede i en samlet pointsum på 62 point. Holdet scorede 55 mål og lukkede kun 36 mål ind, hvilket gjorde dem til det hold med den fjerdebedste måldifference i ligaen.

Morten ‘Small’ Rasmussen var utvivlsomt holdets største stjerne denne sæson. Han scorede 22 mål i Superligaen og vandt dermed Golden Boot-prisen som ligaens mest scorende spiller. Udover dette scorede han også 4 mål i Europa League-kvalifikationen og 1 mål i DBU Pokalen.

AGF’s forsvar var også stærkt denne sæson, og det var en vigtig faktor i deres andenplads i ligaen. Holdets forsvar tillod kun 36 mål i Superligaen, hvilket var det tredje bedste i ligaen. Holdets målmand Steffen Rasmussen var også en vigtig del af dette, da han stod i målet i 31 kampe og holdt rent bur i 11 af dem.

Alt i alt var AGF’s 11/12 sæson en af deres bedste sæsoner i nyere tid, og holdet endte på en imponerende andenplads i Superligaen takket være en stærk præstation af Morten ‘Small’ Rasmussen og holdets forsvar. Denne AGF-trøje fra sæsonen er i rigtig god stand og er et must-have for enhver AGF-fan, der ønsker at mindes en historisk sæson for klubben.

kr.225.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display