GenTrøjer

Juventus Serie A 02/03 – Nedved XL

Additional information

Juventus Serie A 02/03 – Nedved XL (Helt ny med tags)

I Serie A-sæsonen 2002/2003 var Pavel Nedved en nøglespiller for Juventus. Den tjekkiske midtbanespiller var kendt for sin alsidighed, teknik og evne til at bidrage både offensivt og defensivt.

Nedved var en drivkraft i Juventus’ midtbane, hvor han leverede både mål og assists. Han var en kreativ spiller, der kunne skabe chancer og score spektakulære mål med sin venstre fod. Hans bevægelighed og boldkontrol gjorde ham til en vanskelig spiller at tackle for modstanderne.

I løbet af sæsonen var Nedved en af Serie A’s mest fremtrædende spillere og blev anerkendt for sin hårde arbejdsmoral og dedikation til holdet. Han spillede en afgørende rolle i Juventus’ succes, da holdet vandt Serie A-mesterskabet den sæson.

Nedveds præstationer på banen var imponerende, og han blev anerkendt som en af de bedste midtbanespillere i Serie A. Hans evne til at skabe og score mål gjorde ham til en trussel for enhver modstander, og han var en vigtig del af Juventus’ succes i sæsonen.

Pavel Nedveds bidrag til Juventus’ Serie A-sæson 2002/2003 vil altid blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans tekniske evner og engagement gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og cementerede hans status som en af Juventus’ største ikoner.

kr.1,400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display