GenTrøjer

Juventus 03/04 – Del Piero L

Additional information

Juventus 03/04 – Del Piero L (God men brugt)

I Serie A-sæsonen 2003/2004 spillede den italienske legende Alessandro Del Piero for Juventus. Del Piero var en af de mest ikoniske spillere i klubbens historie og en af de mest elskede figurer blandt Juventus-fansene.

Juventus havde en fremragende sæson i Serie A og blev kronet som mestre. Holdet spillede 34 kampe i ligaen, hvor de vandt 25 kampe, spillede uafgjort 8 og tabte kun 1 kamp. Den eneste kamp, de tabte, kom sent i sæsonen, og Juventus dominerede stort set hele sæsonen med enestående præstationer.

Del Piero var hjørnestenen i Juventus’ angrebsspil og viste sin klasse med både mål og assists. Han var kendt for sin ekspertise på frispark og evnen til at score spektakulære mål, hvilket gjorde ham til en frygtet angriber af modstanderholdene.

I løbet af sæsonen scorede Del Piero 16 mål i Serie A og var en afgørende faktor i Juventus’ mesterskabstriumf. Hans præstationer blev hædret af både klubben og fansene, og Del Piero forblev en legende i Juventus, hvor han fortsatte med at spille i mange år og bidrog til mange flere triumfer.

Sæsonen 2003/2004 var en af de mest mindeværdige for både Juventus og Alessandro Del Piero, og de skabte historie sammen ved at vinde Serie A-trofæet med stor stil og dominans.

kr.900.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display