GenTrøjer

Atalanta 07/08 Serie A – Belleri L (MW)

Additional information

Atalanta 07/08 Serie A – Belleri L MATCHWORN (Næsten som ny)

I sæsonen 2007/2008 var Andrea Belleri en vigtig spiller for Atalanta i Serie A. Belleri var en højreback, der var kendt for sin stærke defensiv og evne til at skabe farlige angreb på fløjen.

Belleri spillede i 29 kampe for Atalanta i sæsonen 2007/2008 og var en vigtig del af holdets succes i ligaen. Han var en stabil og pålidelig spiller, der sjældent gjorde fejl i forsvaret og var en trussel på fløjen med sine offensive færdigheder.

Atalanta havde en stærk sæson i 2007/2008, hvor holdet sluttede på en respektabel niendeplads i Serie A. Holdet spillede en offensiv og underholdende stil, som ofte førte til mål og mange chancer. Belleri var en vigtig del af holdets forsvar og bidrog til holdets succes ved at holde modstanderne væk fra målet og give mulighed for holdets angribere at score.

Desværre var Belleris karriere også plaget af skader, og han var tvunget til at stoppe sin karriere i en ung alder. Han var dog stadig en af de mest talentfulde højrebacks i Serie A i sin tid, og en vigtig spiller for Atalanta i sæsonen 2007/2008.

Atalantas Serie A-sæson i 2007/2008 var en af klubbens bedste i nyere tid, og Belleri spillede en vigtig rolle i holdets succes. Hans imponerende præstationer på højreback-positionen og evne til at forsvare og angribe gjorde ham til en af holdets mest pålidelige og talentfulde spillere i sæsonen.

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display