GenTrøjer

Wolverhampton 14/15 – Diogo L

Additional information

Wolverhampton 14/15 – Diogo L (God men brugt)

I sæsonen 2014/2015 spillede Diogo Jota en afgørende rolle for Wolverhampton Wanderers. Den portugisiske angriber blev kendt for sin teknik, målnæse og evne til at afgøre kampe.

Jota var en vigtig del af Wolves’ angreb og var med til at score vigtige mål for holdet. Han var en dygtig afslutter og kunne udnytte chancerne til at sætte bolden i nettet. Hans evne til at positionere sig korrekt og finde vejen til målet gjorde ham til en frygtet trussel for modstandernes forsvar.

I sæsonen 2014/2015 bidrog Jota med flere afgørende mål og assists til Wolverhampton Wanderers. Han var kendt for sin hurtighed, boldkontrol og evne til at skabe farlige situationer foran målet. Hans målfarlighed og evne til at afgøre kampe var afgørende for Wolves’ succes i sæsonen.

Selvom Wolverhampton Wanderers ikke opnåede oprykning til Premier League i sæsonen 2014/2015, blev Jotas præstationer og bidrag anerkendt af både fans og eksperter. Han blev set som en af holdets mest talentfulde og lovende spillere.

Diogo Jotas tid i Wolverhampton Wanderers i sæsonen 2014/2015 markerede begyndelsen på hans imponerende karriere. Hans teknik, målnæse og evne til at afgøre kampe gjorde ham til en elsket spiller blandt Wolves’ fans og en vigtig del af klubbens historie.

kr.325.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display