GenTrøjer

Tottenham 13/14 – Eriksen XL

Additional information

Tottenham 13/14 – Eriksen XL (Rigtig god)

I sæsonen 2013/2014 spillede den danske midtbanespiller Christian Eriksen en afgørende rolle for Tottenham Hotspur. Eriksen var en af Tottenhams mest talentfulde og kreative spillere på det tidspunkt og blev hurtigt en publikumsfavorit på White Hart Lane.

Christian Eriksen var kendt for sin tekniske dygtighed, evnen til at skabe målchancer og sin præcise pasningsfod. Han spillede ofte som offensiv midtbanespiller og var en nøglespiller i Tottenhams angrebsspil.

I sæsonen 2013/2014 bidrog Eriksen med flere afgørende assists og scorede også nogle vigtige mål for Tottenham. Han var en afgørende faktor i holdets succes og var med til at sikre sejre i mange kampe.

Tottenham havde en stærk sæson i Premier League i 2013/2014 og endte på en respektabel position i ligaen. Eriksens præstationer og bidrag blev værdsat af både klubben og fodboldverdenen, og han blev anset som en af Premier Leagues mest lovende talenter.

Christian Eriksens tid i Tottenham i sæsonen 2013/2014 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin kvalitet som midtbanespiller. Hans bidrag til Tottenhams angreb gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.900.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display