GenTrøjer

Stoke 01/02 – XL

Additional information

Stoke 01/02 – XL (Rigtig god)

Stoke City’s sæson i 2001/02 var en succesfuld en, hvor de vandt Division Two og rykkede op til Division One. Holdet blev ledet af manageren Steve Cotterill og havde flere nøglespillere i deres succes.

Stoke City havde en stærk defensiv i løbet af sæsonen, hvor de kun tillod 28 mål i 46 kampe. Målmanden Ed De Goey var en vigtig spiller i målet for Stoke City og blev kåret som Årets Målmand i Division Two.

På midtbanen havde Stoke City også flere talentfulde spillere, herunder Bjarni Gudjonsson og Brynjar Gunnarsson. Gudjonsson var en islandske midtbanespiller, der var kendt for sin teknik og vision, og han scorede 7 mål og gav 11 assists i løbet af sæsonen. Gunnarsson var også en talentfuld midtbanespiller, der scorede 5 mål og gav 3 assists.

I angrebet havde Stoke City også flere vigtige spillere. Peter Thorne var holdets topscorer i løbet af sæsonen med 16 mål og blev kåret som Årets Spiller i Division Two. Hendes kampstil og evne til at score mål var afgørende for Stokes succes. Ade Akinbiyi var en anden vigtig angriber for holdet, der scorede 12 mål i løbet af sæsonen og gav også 4 assists.

Stoke City’s succes i løbet af sæsonen 2001/02 skyldtes også deres stærke holdånd og gode træning under Cotterill. Holdet var kendt for deres kampgejst og evne til at spille som en enhed, og det gjorde dem til et svært hold at besejre.

Stoke City’s præstation i sæsonen 2001/02 var en af de bedste i klubbens historie, og det hjalp dem med at opnå promotion til Division One.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display