GenTrøjer

Southampton 13/14 – L

Additional information

Southampton 13/14 – L (Næsten som ny)

Southampton FC’s sæson 13/14 var en sæson, hvor holdet viste stærke præstationer i den engelske Premier League. Trods en tæt konkurrence i ligaen formåede holdet at opnå en respektabel 8. plads i tabellen, hvilket var en forbedring i forhold til den foregående sæson.

Under ledelse af træner Mauricio Pochettino, formåede holdet at opnå mange sejre mod topholdene i ligaen, herunder en 1-0 sejr over Manchester City og en 3-1 sejr over Liverpool. Holdets defensiv var også imponerende, da det formåede at holde 11 clean sheets i løbet af sæsonen.

Nogle af de mest fremtrædende spillere på holdet i denne sæson inkluderede angriberen Rickie Lambert, midtbanespilleren Adam Lallana og forsvarsspilleren Jose Fonte. Alle tre spillere spillede en central rolle i holdets succes og hjalp med at sikre, at holdet formåede at opnå en høj finish i tabellen.

Således er dette trøje fra Southampton FC’s sæson 13/14 en rigtig god samlergenstand for fans af holdet og fans af engelsk fodbold i det hele taget. Det er et stykke af historien om holdets respektable sæson og en pæn påmindelse om nogle af de stærke præstationer, holdet formåede at opnå.

kr.225.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display