GenTrøjer

Newcastle 13/14 – Remy XL

Additional information

Newcastle 13/14 – Remy XL (Brugt, flere pletter)

I Premier League-sæsonen 2013/2014 var den franske angriber Loïc Remy en bemærkelsesværdig spiller for Newcastle United. Remy var kendt for sin hurtighed, målnæse og evne til at score vigtige mål.

Newcastle United havde en udfordrende sæson under ledelse af manager Alan Pardew. Holdet deltog i Premier League, hvor de konkurrerede mod andre stærke hold om at opnå en god placering i tabellen.

Remy var en af Newcastles mest produktive angribere i sæsonen. Han leverede imponerende statistikker med mål og assists, der gjorde ham til en nøglefigur i holdets offensive spil. Hans evne til at udnytte chancer og skabe målchancer var en stor aktiv for Newcastle.

Sæsonen 2013/2014 var også præget af Remy’s deltagelse i forskellige turneringer. Ud over Premier League var Remy involveret i Newcastle’s deltagelse i forskellige cup-turneringer og kampe. Hans evne til at levere afgørende mål i vigtige kampe gjorde ham til en spiller, der var i stand til at påvirke udfaldet af kampene.

Selvom Newcastle United måske ikke opnåede de ønskede resultater i alle turneringer i løbet af sæsonen, var Remy’s præstationer og målbidrag afgørende for holdets præstationer. Hans tilstedeværelse på banen og evne til at finde nettet gjorde ham til en værdsat spiller blandt Newcastle-fansene.oo

kr.325.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display