GenTrøjer

Newcastle 10/11 – Barton XL

Additional information

Newcastle 10/11 – Barton XL (Næsten som ny)

I sæsonen 2010/2011 spillede den kontroversielle engelske midtbanespiller Joey Barton for Newcastle United. Barton var kendt for sit aggressive spil og temperament på banen, men han var også anerkendt for sin evne som boldfordeler og sit lederskab på grønsværen.

Joey Barton spillede som central midtbanespiller og var en vigtig spiller for Newcastle United i den sæson. Han var en af holdets nøglespillere og bidrog med både mål og assists i løbet af sæsonen.

Newcastle United havde en udfordrende sæson i Premier League i 2010/2011, hvor de kæmpede for at undgå nedrykning. Trods holdets udfordringer på banen var Joey Barton en af de spillere, der kæmpede hårdt og viste stort engagement for klubben.

I løbet af sæsonen blev Joey Barton dog også kendt for en kontroversiel episode, hvor han blev udvist for at sparke en modspiller og senere blev suspenderet af klubben. Hans temperament og kontroversielle adfærd var en del af hans ry som spiller.

Joey Barton’s tid i Newcastle United i sæsonen 2010/2011 vil blive husket som en periode, hvor han både viste sin kvalitet som midtbanespiller og sin kontroversielle side som spiller. Hans bidrag til Newcastle Uniteds midtbane gjorde ham til en vigtig spiller for klubben, men hans kontroverser var også en del af hans omdømme i fodboldverdenen.

kr.500.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display