GenTrøjer

Manchester United 15/16 – Martial S

Additional information

Manchester United 15/16 – Martial S (God men brugt, sponsor er afbleget en smule)

Manchester United sæsonen 2015/2016 havde en spiller, der skilte sig ud fra resten af holdet. Anthony Martial var en relativt ukendt spiller, da han ankom til klubben fra Monaco for en rekordsum på over 50 millioner pund.

Den unge franskmand, der blev den dyreste teenager i fodboldhistorien, var en af ​​de få lyspunkter i en sæson, hvor Manchester United havde det svært og endte med at slutte uden for top 4 i Premier League.

Martial blev købt som en lovende angriber, men i hans første sæson hos United blev han også brugt som venstre kant og scorede 11 mål på tværs af alle turneringer. Han imponerede med sin hurtighed, teknik og evne til at skabe chancer for sig selv og sine holdkammerater.

Han scorede sit første mål i sin debutkamp mod Liverpool, og hans hastighed og snilde gjorde ham hurtigt til en publikumsfavorit på Old Trafford. Hans evne til at afgøre kampe blev også vist i Europa League-kampene mod Fenerbahce og FC Midtjylland.

Martial fortsatte sin fine form ind i den næste sæson, hvor han endte med at score 8 mål og give 6 assists i Premier League. Han har siden haft sine op- og nedture hos Manchester United, men hans kvaliteter som en dygtig og hurtig angriber har gjort ham til en værdifuld spiller for klubben.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display