GenTrøjer

Manchester United 12/13 PL – Welbeck S

Additional information

Manchester United 12/13 PL – Welbeck S (Næsten som ny)

Manchester United havde en stærk sæson i 2012/2013, hvor de vandt Premier League-titlen med 11 point foran deres rivaler, Manchester City.

Danny Welbeck var en vigtig spiller for Manchester United i den sæson. Han spillede i alt 39 kampe for holdet i alle turneringer og scorede 2 mål i Premier League, 3 mål i Champions League og 1 mål i FA Cuppen.

Welbeck var en alsidig spiller, der kunne spille på både kanten og som angriber. Han var også en dygtig presspiller og hjalp med at skabe chancer for holdkammeraterne ved at sætte modstanderne under pres.

Manchester Uniteds manager i den sæson var Sir Alex Ferguson, der førte holdet til deres 20. Premier League-titel. Holdet havde flere stærke spillere i truppen, herunder Robin van Persie, der scorede 26 mål i Premier League og vandt Golden Boot, samt Wayne Rooney og Javier Hernandez.

Manchester United spillede også en god Champions League-kampagne i sæsonen, hvor de nåede knockout-fasen, men blev slået ud af Real Madrid i ottendedelsfinalen. Holdet nåede også kvartfinalen i FA Cuppen, men blev slået ud af Chelsea efter en dramatisk kamp, der endte med en sejr til Chelsea på 1-0.

Welbeck bidrog med sin alsidighed og arbejdsindsats til Manchester Uniteds succes i sæsonen, selvom hans måloptælling var relativt beskeden. Hans holdarbejde og evne til at skabe chancer for andre spillere var en vigtig del af Manchester Uniteds spil, og holdet var et af de bedste i England og Europa i den sæson.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display