GenTrøjer

Manchester City 11/12 – Tevez L/40

Additional information

Manchester City 11/12 – Tevez L/40 (Rigtig god)

I Premier League-sæsonen 2011/2012 var den argentinske angriber Carlos Tevez en af de bærende kræfter på Manchester City-holdet. Tevez, kendt for sin målfarlighed, tekniske færdigheder og arbejdsindsats, spillede en afgørende rolle i Manchester Citys bestræbelser på at vinde titlen.

Manchester City havde som mål at kæmpe med om Premier League-trofæet, og Tevez var en nøglefigur i holdets angreb. Hans evne til at score mål, skabe chancer og arbejde hårdt for holdet gjorde ham til en central spiller i Citys offensiv.

Tevez’s tekniske færdigheder og evne til at arbejde både med bolden og uden bolden gjorde ham til en alsidig angriber. Hans dedikation til holdet og evne til at score afgørende mål i vigtige kampe var med til at definere hans rolle på holdet.

Sæsonen 2011/2012 var en historisk sæson for Manchester City, da de vandt deres første Premier League-titel. Tevez’s bidrag som en målfarlig angriber og hans evne til at præstere i afgørende øjeblikke var afgørende for Citys triumf.

Carlos Tevez blev anerkendt for sin evne til at levere i vigtige kampe og for sin målfarlighed i Premier League. Hans præstationer som en hårdtarbejdende og målfarlig angriber var en vigtig del af Manchester Citys succes i sæsonen 2011/2012.

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display