GenTrøjer

Liverpool 20/21 – Firmino S

Additional information

Liverpool 20/21 – Firmino S (Som ny)

Liverpool havde en sæson med mange op- og nedture i 2020/21, hvor de ikke formåede at forsvare deres Premier League-titel. De sluttede på en tredjeplads i ligaen, men de kæmpede med mange skader og havde svært ved at finde deres form fra tidligere sæsoner.

Roberto Firmino var en af de vigtigste spillere i Liverpool’s angreb i 2020/21-sæsonen. Han scorede i alt 9 mål og gav 6 assists i alle turneringer. Hans præstationer på banen var også imponerende, hvor han var en vigtig del af holdets opbygningsspil og var kendt for sin arbejdsindsats og evne til at skabe chancer for holdkammeraterne.

I Premier League scorede Firmino 6 mål og gav 7 assists i 36 kampe. Han havde en skudpræcision på 55% og en konverteringsrate på 13%. Hans pasningspræcision var også imponerende, med en succesrate på 85%.

Firmino’s bidrag til Liverpool’s angreb var dog mere end blot mål og assists. Han var kendt for sin defensive arbejdsindsats og evne til at presse modstandernes forsvar. Han lavede i alt 33 succesfulde tacklinger i Premier League og var en vigtig del af holdets defensive organisation.

Selvom Firmino’s måltotal måske ikke var så højt som i tidligere sæsoner, var hans bidrag til holdet stadig af stor betydning. Han var en vigtig spiller for Liverpool i både angreb og forsvar og var kendt for sin arbejdsindsats og taktiske viden på banen.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display