GenTrøjer

Liverpool 15/16 PL – Coutinho M

Additional information

Liverpool 15/16 PL – Coutinho M (God men brugt, pga. sponsor)

Liverpool havde en blandet sæson i Premier League i 2015/16, hvor holdet sluttede på en ottendeplads i tabellen. Men der var stadig nogle positive præstationer at tage med, og en af de mest lysende stjerner i holdet var midtbanespilleren Philippe Coutinho.

Coutinho spillede en vigtig rolle i Liverpools angreb og bidrog med 8 mål og 5 assists i Premier League i 2015/16-sæsonen. Han var også en vigtig spiller i Europa League, hvor han scorede 5 mål og gav 2 assists i løbet af turneringen.

Coutinhos præstationer i løbet af sæsonen gjorde ham til en af Liverpools mest afgørende spillere, og han var kendt for sin evne til at score vigtige mål og skabe chancer for sine holdkammerater.

Statistikkerne viser også, at Coutinho var en af Premier Leagues mest kreative spillere i sæsonen 2015/16. Han lavede 62 nøgleafleveringer i løbet af sæsonen, hvilket var den tredje højeste i ligaen. Han lavede også 72 vellykkede driblinger, hvilket var den fjerde højeste i ligaen.

Coutinho blev også anerkendt for sine præstationer i løbet af sæsonen og blev valgt til Premier Leagues hold i sæsonen 2015/16 af det anerkendte fodboldmagasin, FourFourTwo.

Selvom Liverpool ikke havde en særlig succesfuld sæson i 2015/16, var Coutinho en af holdets mest fremtrædende spillere og viste sit potentiale som en af de bedste midtbanespillere i Premier League. Hans evne til at score mål, skabe chancer og spille kreativt gjorde ham til en af Liverpools største stjerner i den sæson.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display