GenTrøjer

Liverpool 15/16 – Firmino XL

Additional information

Liverpool 15/16 – Firmino XL (Rigtig god)

I den engelske Premier League-sæson 2015/2016 var Roberto Firmino en markant spiller for Liverpool FC. Firmino, en brasiliansk angriber, blev kendt for sin tekniske dygtighed, alsidighed og evne til at bidrage til både mål og opbygningen af spillet.

I løbet af den pågældende sæson spillede Firmino 31 kampe i Premier League og scorede 10 mål for Liverpool. Han viste sig som en pålidelig målscorer og var også en vigtig brik i holdets pres- og genspilssystem.

Liverpool havde en turbulent sæson under manager Jürgen Klopp, der overtog holdet midtvejs i sæsonen. Selvom holdet ikke formåede at kvalificere sig til de øverste fire pladser i ligaen, viste Firmino sit værd som en af klubbens nøglespillere.

Firmino’s arbejdsiver, tekniske færdigheder og evne til at skabe chancer for sig selv og sine holdkammerater gjorde ham til en populær spiller blandt Liverpool-fansene. Han var kendt for at fejre sine mål med sin karakteristiske “brillerne” -gestus og blev anerkendt som en vigtig del af holdets offensiv.

I denne sæson satte Firmino sit præg på Premier League med sine mål og evner og fortsatte med at være en central figur i Liverpool’s fremtidige kampagner.

kr.600.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display