GenTrøjer

Liverpool 12/13 – Suarez XL

Additional information

Liverpool 12/13 – Suarez XL (Rigtig god)

I sæsonen 2012/2013 spillede Luis Suarez en helt enestående rolle for Liverpool FC. Den uruguayanske angriber blev kendt for sin skarpe målnæse, driblingsevner og utrættelige arbejdsindsats.

Suarez var hjørnestenen i Liverpools angreb og en af de mest frygtede angribere i Premier League. Han var kendt for sin evne til at score mål fra alle vinkler og skabe farlige chancer for sig selv og sine holdkammerater. Hans evne til at drible forbi modstandere og afgive præcise afleveringer gjorde ham til en trussel for enhver forsvarskæde.

I sæsonen 2012/2013 var Suarez Liverpools topscorer og en af de mest målfarlige spillere i hele ligaen. Han bidrog med en imponerende målrekord og var afgørende for Liverpools succes i den sæson. Hans dedikation til holdet og arbejdsindsats blev beundret af både fans og eksperter.

Selvom Liverpool ikke vandt Premier League i 2012/2013, blev Suarez’s præstationer og bidrag værdsat af både klubben og fodboldverdenen. Han blev anset som en af de bedste angribere i verden og en spiller, der kunne afgøre kampe med sine mål og kreative spillestil.

Luis Suarez’s tid i Liverpool i sæsonen 2012/2013 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans skarpe målnæse, driblingsevner og dedikation gjorde ham til en elsket spiller blandt Liverpool-fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.800.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display