GenTrøjer

Liverpool 09/10 CL – Crouch XL

Additional information

Liverpool 09/10 CL – Crouch XL (Rigtig god)

I Champions League-sæsonen 2009/2010 spillede Peter Crouch en vigtig rolle for Liverpool FC. Den engelske angriber blev kendt for sin højde, hovedspil og evne til at score vigtige mål.

Crouch var en central figur i Liverpools angreb og var en nøglespiller under holdets Champions League-kampagne. Han var en trussel for modstandernes forsvar på grund af sin imponerende højde, der gjorde ham farlig i luftdueller og på dødbolde. Hans hovedspil var en vigtig del af Liverpools angrebsspil og gav holdet en ekstra dimension.

I Champions League-sæsonen 2009/2010 bidrog Crouch med flere vigtige mål for Liverpool. Han scorede afgørende mål i nogle af holdets kampe og viste sin evne til at levere i de afgørende øjeblikke. Hans bidrag var med til at føre Liverpool til kvartfinalen i turneringen.

Selvom Liverpool ikke vandt Champions League i 2009/2010, blev Crouch’s præstationer og bidrag værdsat af både fans og eksperter. Han blev anerkendt som en af holdets vigtigste angribere og som en spiller, der kunne afgøre kampe med sine evner i luften.

Peter Crouch’s tid i Liverpool i Champions League-sæsonen 2009/2010 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes i den prestigefyldte europæiske turnering. Hans hovedspil, evne til at score vigtige mål og bidrag til holdet gjorde ham til en elsket spiller blandt Liverpools fans og en vigtig del af klubbens historie.

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display