GenTrøjer

Liverpool 07/08 – Gerrard L

Additional information

Liverpool 07/08 – Gerrard L (God men brugt, fnuller på felt tryk)

I Premier League-sæsonen 2007/2008 spillede Steven Gerrard for Liverpool, hvor han var en af klubbens nøglespillere. Liverpool havde en imponerende sæson og sluttede som runner-up i ligaen, kun to point bag mestrene fra Manchester United. Holdet spillede 38 kampe, vandt 21, spillede uafgjort 13 og tabte 4 kampe.

Liverpool havde en stærk målforskel på +39, hvor de scorede 67 mål og kun tillod 28 mål imod sig. Steven Gerrard var holdets topscorer i ligaen med 16 mål og var kendt for sin evne til at skabe mål og score på afgørende tidspunkter.

Udover deres præstationer i Premier League, imponerede Liverpool også i UEFA Champions League. Holdet nåede semifinalen, hvor de blev slået ud af Chelsea efter en dramatisk straffesparkskonkurrence.

I ligaen havde Liverpool flere bemærkelsesværdige sejre, herunder en 4-1-sejr over Manchester United på Old Trafford og en 4-0-sejr over Real Madrid i Champions League.

Steven Gerrard’s bidrag som en nøglespiller var afgørende for Liverpool’s succes i den pågældende sæson. Hans talent, lederskab og engagement gjorde ham til en højt respekteret figur i klubben og fodboldverdenen. Liverpool’s præstationer i Premier League og Champions League i 2007/2008 blev rost, og holdet viste deres evne til at konkurrere på højeste niveau.

 

 

kr.800.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display