GenTrøjer

Everton 03/04 – Radzinski M

Additional information

Everton 03/04 – Radzinski M

I Premier League-sæsonen 2003/2004 var den canadiske angriber Tomasz Radzinski en vigtig spiller for Everton. Radzinski var kendt for sin hurtighed, målnæse og evne til at skabe farlige målchancer.

Everton havde en udfordrende sæson under ledelse af manager David Moyes. Holdet deltog i Premier League med målet om at opnå en god placering i tabellen og kæmpede for at opretholde en stabil position i ligaen.

Tomasz Radzinski var en af Evertons mest produktive angribere i sæsonen. Han bidrog med mål og assists, der var afgørende for holdets angrebsspil. Hans evne til at udnytte sin hurtighed og finde vej til målet gjorde ham til en farlig trussel for modstandernes forsvar.

Sæsonen 2003/2004 var også præget af Radzinski’s deltagelse i forskellige turneringer ud over Premier League. Everton deltog i forskellige cup-turneringer og kampe, hvor Radzinski’s målbidrag også spillede en vigtig rolle.

Selvom Everton måske ikke opnåede de ønskede resultater i alle turneringer i løbet af sæsonen, var Tomasz Radzinski’s præstationer på banen værdifulde for holdets præstationer. Hans evne til at finde nettet og bidrage til holdets offensiv gjorde ham til en nøglespiller for Everton i 2003/2004-sæsonen.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display