GenTrøjer

Everton 18/19 – Pickford M

Additional information

Everton 18/19 – Pickford M (Brugt, flere pulls, løbere og bobler)

I sæsonen 2018/2019 spillede Jordan Pickford en afgørende rolle for Everton FC. Den engelske målmand blev kendt for sin refleksstyrke, reaktionsevne og evne til at forhindre modstanderne i at score mål.

Pickford var en nøglespiller i Evertons forsvarslinje og blev betragtet som en af de bedste målmænd i Premier League på det tidspunkt. Han var kendt for sin evne til at lave spektakulære redninger og var ofte en afgørende faktor i holdets kampe.

I sæsonen 2018/2019 bidrog Pickford med flere afgørende redninger og målreddende indgreb for Everton. Han var en af holdets mest pålidelige spillere og var med til at sikre holdet point og rene målnætter i mange kampe.

Selvom Everton ikke opnåede de ønskede resultater i ligaen i 2018/2019-sæsonen, blev Pickfords præstationer og bidrag værdsat af både klubben og fodboldverdenen. Han blev anset som en af Englands bedste målmænd og en af de mest lovende talenter på sin position.

Jordan Pickfords tid i Everton i sæsonen 2018/2019 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin kvalitet som målmand. Hans bidrag til Evertons forsvar gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.300.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display