GenTrøjer

Everton 09/10 – Rodwell L

Additional information

Everton 09/10 – Rodwell L (God men brugt, fnuller på tryk)

I sæsonen 2009/2010 spillede Jack Rodwell en afgørende rolle for Everton FC. Den engelske midtbanespiller blev kendt for sin alsidighed, boldkontrol og taktiske intelligens.

Rodwell var en lovende ung spiller på dette tidspunkt og blev betragtet som et af de mest talentfulde midtbanespillere i England. Han kunne spille både som central midtbanespiller og defensiv midtbanespiller og var en vigtig brik i Evertons midtbane.

I sæsonen 2009/2010 bidrog Rodwell med flere afgørende pasninger og defensive aktioner for Everton. Han viste sin evne til at kontrollere spillet og bidrog med præcise afleveringer for at skabe chancer for sine holdkammerater. Hans taktiske intelligens gjorde ham til en pålidelig spiller i både angrebs- og forsvarsspillet.

Selvom Everton ikke opnåede større succes i ligaen i 2009/2010, blev Rodwells præstationer og potentiale værdsat af både klubben og fodboldverdenen. Han blev anset som en af Englands mest lovende talenter på det tidspunkt og havde en lys fremtid foran sig.

Jack Rodwells tid i Everton i sæsonen 2009/2010 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og potentiale som ung midtbanespiller. Hans alsidighed, boldkontrol og taktiske intelligens gjorde ham til en elsket spiller blandt Everton-fansene og en spiller, der blev fulgt tæt af fodboldverdenen.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display