GenTrøjer

Everton 03/04 – Rooney L

Additional information

Everton 03/04 – Rooney L (God men brugt, se sponsor)

I Premier League-sæsonen 2003/2004 spillede den unge engelske angriber Wayne Rooney for Everton. Rooney var en af de mest spændende unge talenter i engelsk fodbold på det tidspunkt og havde allerede vist sit potentiale med nogle imponerende præstationer for klubben.

Everton havde en udfordrende sæson i Premier League, men Rooney var en lysende stjerne i holdet. Han var kendt for sin tekniske dygtighed, evne til at score mål og sin utrættelige arbejdsindsats på banen.

I løbet af sæsonen scorede Rooney 9 mål i Premier League og viste sin evne til at tage ansvar som angriber for Everton. Han blev hurtigt en publikumsfavorit på Goodison Park med sin dristige spillestil og evne til at skabe farlige chancer for holdet.

Rooney’s talent og præstationer fangede opmærksomheden fra større klubber, og han blev senere i sin karriere solgt til Manchester United, hvor han fortsatte med at blive en af de mest succesrige angribere i engelsk fodboldhistorie.

Selvom Everton ikke havde den mest succesfulde sæson i 2003/2004, blev Rooney’s præstationer højt værdsat, og han fortsatte med at blive anerkendt som en af de mest talentfulde og spændende spillere i engelsk fodbold. Hans tid i Everton blev et springbræt for en fantastisk karriere, hvor han satte sig spor i både klub- og landsholdsfodbold.

kr.600.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display