GenTrøjer

Chelsea 16/17 Premier League – Kanté XXL

Additional information

Chelsea 16/17 Premier League – Kanté XXL (Næsten som ny)

I Premier League-sæsonen 2016/2017 var den franske midtbanespiller N’Golo Kanté en nøglefigur for Chelsea. Kanté var kendt for sin utrættelige arbejdsindsats, brydningsevner og evne til at styre spillet på midtbanen.

Chelsea havde en bemærkelsesværdig sæson under ledelse af manager Antonio Conte. Holdet spillede 38 kampe i ligaen og endte med at vinde Premier League-titlen med en komfortabel margen.

Kanté var en bærende kraft i Chelsea-midtbanen og fungerede som en defensiv dirigent og boldfordeler. Hans evne til at erobre bolden og starte angreb gjorde ham til en afgørende spiller i Conte’s taktiske plan.

En af de mest imponerende statistikker ved Kanté i denne sæson var hans bemærkelsesværdige antal brydninger og erobringer på midtbanen. Hans arbejdsindsats og taktiske forståelse gjorde ham til en favorit blandt Chelsea-fansene og en vigtig brik i holdets succes.

Udover hans defensive arbejde bidrog Kanté også med afgørende mål og assists i løbet af sæsonen. Hans alsidighed og evne til at dominere på forskellige områder af spillet gjorde ham til en komplet midtbanespiller.

Kanté’s præstationer i Premier League-sæsonen 2016/2017 gjorde ham til en af de mest eftertragtede midtbanespillere i verden. Han blev senere kendt som en af de bedste spillere i sin position og fortsatte med at have en imponerende karriere både på klub- og landsholdsniveau.

kr.650.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display