GenTrøjer

Chelsea 07/08 – Lampard XL

Additional information

Chelsea 07/08 – Lampard XL (God men brugt)

I sæsonen 2007/2008 var Frank Lampard en afgørende spiller for Chelsea. Lampard, der spillede som midtbanespiller, var kendt for sin målnæse, teknik og lederegenskaber.

Lampard var en alsidig midtbanespiller, der kunne score mål og bidrage til holdets angreb. Han var en ekspert i at finde plads i modstandernes forsvar og afslutte præcist. Hans evne til at skabe mål og levere afgørende assists gjorde ham til en vigtig brik i Chelseas angrebsspil.

I Premier League leverede Lampard en række imponerende præstationer og var en af de mest scorende midtbanespillere i ligaen. Han var også kendt for sin udholdenhed og evne til at præstere på højt niveau i hele sæsonen.

I UEFA Champions League spillede Lampard også en vigtig rolle for Chelsea. Han bidrog med mål og assists og var en ledende kraft på midtbanen. Selvom Chelsea ikke nåede finalen i den pågældende sæson, var Lampard en pålidelig og indflydelsesrig spiller i klubbens europæiske eventyr.

Frank Lampard var også en respekteret leder på banen og i omklædningsrummet. Han var kendt for sin professionalisme og dedikation til spillet. Han var en rollemodel for sine holdkammerater og en inspiration for de unge spillere i klubben.

Chelsea-fans vil altid huske Frank Lampards bidrag til holdets succes i sæsonen 2007/2008. Hans målscoring, tekniske færdigheder og lederegenskaber gjorde ham til en legende i klubbens historie. Lampard efterlod et stort aftryk på Chelsea og er en af klubbens største spillere gennem tiden.

kr.550.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display