GenTrøjer

Burnley 17/18 – Tarkowski L

Additional information

Burnley 17/18 – Tarkowski L (Rigtig god)

I Premier League-sæsonen 2017/2018 var den engelske forsvarsspiller James Tarkowski en vigtig spiller for Burnley Football Club. Tarkowski spillede en afgørende rolle i holdets defensive linje og bidrog til at skabe en solid forsvarsmur.

Burnley havde som mål at opnå en stærk position i Premier League og konsolidere deres status som en konkurrencedygtig klub i den engelske topfodbold. James Tarkowski blev en nøglespiller i forsvaret, hvor han kombinerede fysisk styrke med taktisk forståelse.

Tarkowski var kendt for sin evne til at blokere skud, vinde luftdueller og tackle effektivt. Hans præcision i pasningsspillet hjalp også med at starte opbygningen af angreb fra bagkæden.

Sæsonen 2017/2018 var en periode med udfordringer og konkurrence i Premier League. Burnley formåede dog at sikre sig en respektabel placering i midten af ligaen, og Tarkowski’s bidrag til holdets defensiv var en afgørende faktor.

James Tarkowski’s præstationer på banen gjorde ham til en respekteret spiller i Burnley, og hans engagement i holdets forsvar var med til at skabe en stærk holdånd. Hans bidrag til holdet hjalp med at sikre, at Burnley kunne konkurrere på det højeste niveau i engelsk fodbold i den pågældende sæson.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display