GenTrøjer

Aston Villa 19/20 – Grealish XL

Additional information

Aston Villa 19/20 – Grealish XL (Som ny)

I sæsonen 2019/2020 spillede Jack Grealish en afgørende rolle for Aston Villa. Den engelske midtbanespiller var kendt for sin kreativitet, boldkontrol og evne til at skabe farlige målchancer.

Grealish var en nøglespiller i Aston Villas midtbane og var med til at drive holdets angrebsspil. Han var en frygtet dribler blandt modstanderne og kunne bryde igennem forsvarslinjen med sin boldbehandling og hurtighed. Hans præcise afleveringer og visionære spil gjorde ham til en afgørende spiller i holdets opbygningsspil.

I sæsonen 2019/2020 bidrog Grealish med både mål og assists til Aston Villa. Han var holdets topscorer og viste sin evne til at levere i de afgørende øjeblikke. Hans tekniske færdigheder og målnæse gjorde ham til en afgørende trussel for modstandernes forsvar.

Aston Villa kæmpede hårdt for at undgå nedrykning i Premier League i sæsonen 2019/2020, og Grealishs bidrag var afgørende for holdets præstationer. Han blev anerkendt for sin dedikation og kampånd og blev en ledende figur på banen.

Jack Grealishs tid i Aston Villa i sæsonen 2019/2020 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans kreative spil, målscoring og evne til at skabe farlige målchancer gjorde ham til en elsket spiller blandt Aston Villa-fansene og en af klubbens mest betydningsfulde spillere.

 

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display