GenTrøjer

Aston Villa 13/14 – Benteke XL

Additional information

Aston Villa 13/14 – Benteke XL (God men brugt)

I sæsonen 2013/2014 spillede den belgiske angriber Christian Benteke for Aston Villa. Benteke var en af klubbens mest afgørende spillere og var kendt for sin fysiske styrke, målnæse og evne til at skabe farlige chancer for sit hold.

Christian Benteke havde en fremragende sæson for Aston Villa i 2013/2014. Han var klubbens topscorer og bidrog med afgørende mål i løbet af sæsonen. Hans evne til at score både med hovedet og fødderne gjorde ham til en frygtet angriber for modstanderne.

Benteke’s præstationer var afgørende for Aston Villa’s succes i Premier League i den pågældende sæson. Han spillede en nøglerolle i klubbens kamp for at undgå nedrykning og bidrog til at sikre holdets overlevelse i den bedste engelske liga.

Efter sin tid i Aston Villa skiftede Christian Benteke senere til andre klubber som Liverpool og Crystal Palace, men hans tid i Aston Villa i sæsonen 2013/2014 vil altid blive husket som en periode, hvor han viste sin klasse som angriber og bidrog til klubbens succes i Premier League. Hans talent og bidrag til Aston Villa blev værdsat af både fans og fodboldverdenen som helhed.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display