GenTrøjer

Aston Villa 08/09 – Milner L

Additional information

Aston Villa 08/09 – Milner L (Rigtig god)

I sæsonen 2008/2009 spillede James Milner en afgørende rolle for Aston Villa. Den engelske midtbanespiller var kendt for sin arbejdsiver, tekniske færdigheder og evne til at bidrage både offensivt og defensivt.

Milner var en vigtig brik i Aston Villas midtbane og var med til at skabe balance i holdet. Han var kendt for sin energi og evne til at dække store afstande på banen. Hans præcise afleveringer og gode boldkontrol gjorde ham til en pålidelig distributør af bolden og en kreativ kraft i holdets angrebsspil.

I sæsonen 2008/2009 bidrog Milner med flere mål og assists til Aston Villa. Han var en trussel for modstandernes forsvar og var kendt for sine præcise indlæg og evnen til at score vigtige mål. Hans målfarlighed og afgørende bidrag var afgørende for Aston Villas resultater i sæsonen.

Aston Villa imponerede i sæsonen 2008/2009 og opnåede en respektabel placering i Premier League. Milners præstationer blev anerkendt af både fans og eksperter og gjorde ham til en af holdets mest betroede spillere.

James Milners bidrag til Aston Villas sæson 2008/2009 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans arbejdsiver, tekniske færdigheder og afgørende bidrag gjorde ham til en elsket spiller blandt Aston Villa-fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display