GenTrøjer

Arsenal 21/22 Premier League – Saka S

Additional information

Arsenal 21/22 Premier League – Saka S (Helt ny med tags)

I Premier League-sæsonen 2021/2022 var Bukayo Saka en afgørende spiller for Arsenal. Den unge engelske kantspiller viste sit enorme talent, alsidighed og evne til at skabe farlige situationer for modstanderholdet.

Saka var en nøglespiller i Arsenals angreb og bidrog med både mål og assists i løbet af sæsonen. Hans hurtighed, driblinger og præcise indlæg gjorde ham til en frygtet spiller at forsøge at stoppe. Han viste også sin modenhed og spilforståelse, når det kom til at træffe de rigtige beslutninger på banen.

Saka blev en af Arsenals mest konsekvente og pålidelige spillere. Hans evne til at skabe chancer og levere afgørende bidrag til holdets resultater gjorde ham til en favorit blandt både fans og holdkammerater. Han blev også rost for sin dedikation og arbejdsindsats på banen.

Selvom Arsenal ikke nåede de forventede højder i Premier League-sæsonen 2021/2022, var Saka en lysende stjerne i holdet. Han viste sit potentiale som en af de mest spændende unge talenter i engelsk fodbold og blev anerkendt for sin evne til at påvirke kampe på trods af sin unge alder.

Bukayo Sakas tid i Arsenal Premier League-sæsonen 2021/2022 vil blive husket som en periode, hvor han fortsatte med at udvikle sig som spiller og bidrog til holdets præstationer. Hans talent, alsidighed og spilforståelse gør ham til en spiller med en meget lovende fremtid, og han vil fortsætte med at være en vigtig brik i Arsenals hold.

kr.500.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display