GenTrøjer

PSG 21/22 – Messi S

Additional information

PSG 21/22 – Messi S (Helt ny med tags)

OBS på at logo mangler i bunden af tryk. Trykket er originalt, men mangler logo i bunden. Prisen på trøjen er reguleret efter dette.

Denne Lionel Messi trøje fra Paris Saint-Germain’s 21/22 sæson er en rigtig samlergenstand for alle fans af den argentinske superstjerne. Størrelse Small og helt ny med alle tags og mærker intakte.

Lionel Messi har for nylig skiftet til PSG, efter en lang og suveræn karriere i Barcelona, ​​hvor han vandt hele syv La Liga titler og fire Champions League-titler. I 21/22 sæsonen har Messi vist sig at være en kraft at regne med i Ligue 1, med imponerende præstationer og målscoringer for sin nye klub.

Indtil videre har Messi nået at score 20 mål i ligue 1 og yderligere 11 mål i Champions League. Han blev også kåret til Ligue 1 spilleren i måneden i november, en yderst imponerende bedrift i sin første sæson i fransk fodbold.

Bær denne Lionel Messi trøje og vær en del af hans legendariske karriere, mens du støtter Paris Saint-Germain FC i deres mission om at være en af ​​Europas bedste fodboldklubber.

kr.575.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display