GenTrøjer

PSG 19/20 – Mbappe XL

Additional information

PSG 19/20 – Mbappe XL (Som ny)

I sæsonen 2019/2020 spillede den unge franske angriber Kylian Mbappé for Paris Saint-Germain (PSG) i den franske Ligue 1. Mbappé var en af de mest fremtrædende spillere på holdet og havde en fremragende sæson, hvor han imponerede med sin eksplosive fart, tekniske færdigheder og målscoringsevner.

Mbappé var en afgørende faktor i PSG’s succes i sæsonen. Han var en konstant trussel for modstandernes forsvar med sin utrolige hastighed og evne til at løbe fra forsvarsspillerne. Han var også en dygtig dribler og kunne komme forbi modstandere med lethed.

Med sin skarphed foran mål var Mbappé en frygtet målscorer. Han havde en imponerende evne til at placere bolden præcist og udnytte selv de mindste chancer. Han bidrog med afgørende mål og var en vigtig faktor i PSG’s jagt på succes.

I sæsonen 2019/2020 vandt PSG Ligue 1-mesterskabet med Mbappé som en afgørende bidragyder. Han var holdets topscorer og leverede mange vigtige mål, der sikrede sejre og point til holdet. Hans præstationer gjorde ham til en af de mest omtalte spillere i europæisk fodbold.

Mbappé’s hastighed, tekniske færdigheder og målnæse gjorde ham til en af de mest eftertragtede angribere i verden. Han var en spiller med en lys fremtid foran sig og havde allerede opnået store resultater på trods af sin unge alder.

Sæsonen 2019/2020 vil altid blive husket som en tid med Mbappé’s stjernespil for PSG. Hans bidrag til holdet og hans evne til at præstere på et højt niveau gjorde ham til en nøglespiller og en favorit blandt fansene. Mbappé’s succes i PSG banede vejen for hans fortsatte fremgang i sin karriere.

 

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display