GenTrøjer

Tyskland VM 1994 – Matthäus XL

Additional information

Tyskland VM 1994 – Matthäus XL (Rigtig god)

I VM 1994 var Lothar Matthäus en central figur for det tyske landshold. Den erfarne midtbanespiller var kendt for sin lederskabskvaliteter, taktiske intelligens og tekniske færdigheder.

Matthäus var en afgørende spiller i det tyske hold og spillede en vigtig rolle i holdets præstationer. Han var en alsidig midtbanespiller, der kunne operere både som defensiv midtbanespiller og som playmaker. Hans positioneringsevne og evne til at læse spillet gjorde ham til en nøglespiller for Tyskland.

I løbet af turneringen bidrog Matthäus med afgørende præstationer og var med til at drive holdet fremad. Han var en dygtig playmaker og var involveret i mange af holdets angreb. Han scorede også mål og var kendt for sin evne til at præstere på højt niveau i afgørende øjeblikke.

Tyskland nåede kvartfinalen i VM 1994, hvor de blev slået ud af det senere vindende hold. Matthäus blev anerkendt som en af turneringens bedste spillere og som en vigtig figur for Tysklands præstationer.

Lothar Matthäus efterlod et betydeligt aftryk på det tyske landshold og blev anset som en af de største midtbanespillere i fodboldhistorien. Hans bidrag til Tysklands indsats i VM 1994 vil altid blive husket som en vigtig del af hans imponerende karriere og hans status som en fodboldlegende.

kr.1,400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display