GenTrøjer

Tyskland VM 1994 – Klinsmann XL

Additional information

Tyskland VM 1994 – Klinsmann XL (Rigtig god)

I VM 1994 var Jürgen Klinsmann en afgørende spiller for det tyske landshold. Den talentfulde angriber var kendt for sin målnæse, bevægelighed og arbejdsindsats på banen.

Klinsmann var en frygtet angriber, der var kendt for sin evne til at score mål i afgørende øjeblikke. Hans hurtighed og tekniske færdigheder gjorde ham til en konstant trussel for modstanderholdets forsvarslinjer.

I løbet af turneringen bidrog Klinsmann med vigtige mål og afgørende præstationer for Tyskland. Han spillede en ledende rolle i holdets angrebsspil og leverede afgørende bidrag til holdets succes.

Tyskland nåede finalen i VM 1994, hvor de blev slået af Brasilien. Klinsmann blev anerkendt som en af de mest fremtrædende spillere i turneringen og var en afgørende faktor for Tysklands præstationer.

Jürgen Klinsmann blev hædret for sin imponerende indsats i VM 1994 og blev betragtet som en af de bedste angribere i verden. Hans bidrag til Tysklands præstationer i turneringen vil altid blive husket som en vigtig del af hans imponerende karriere og hans status som en fodboldlegende.

kr.1,400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display