GenTrøjer

Tyskland EM 1996 – XL

Additional information

Tyskland EM 1996 – XL (Rigtig god)

Tyskland var vært for EM i 1996, hvilket var en bemærkelsesværdig turnering for det tyske landshold. Turneringen blev afholdt fra den 8. til 30. juni 1996.

Tyskland var en af de mest succesfulde nationer i turneringens historie, og i EM 1996 levede de op til deres rygte. Holdet blev ledet af træneren Berti Vogts og havde nogle af de største tyske fodboldstjerner som Jürgen Klinsmann, Matthias Sammer, Oliver Bierhoff og Andreas Möller.

Tyskland vandt deres gruppe i gruppespillet og fortsatte med at besejre Kroatien i kvartfinalen med en 2-1 sejr. I semifinalen stod de over for England, og kampen blev husket for den berømte Golden Goal-scoring af Oliver Bierhoff i forlænget spilletid, hvilket sikrede Tyskland en 2-1 sejr og en plads i finalen.

I finalen mødte Tyskland Tjekkiet, og kampen blev afgjort på straffesparkskonkurrence efter en 1-1 uafgjort i normal tid og forlænget spilletid. Tyskland viste sig at være mere præcise fra pletten og vandt 2-1 på straffespark, hvilket gav dem deres tredje EM-titel.

Tyskland EM 1996 var en imponerende præstation af det tyske landshold, der demonstrerede deres styrke, taktiske dygtighed og evne til at præstere under pres. Turneringen markerede et vigtigt kapitel i tysk fodboldhistorie og cementerede deres status som en af Europas mest succesfulde fodboldnationer.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display