GenTrøjer

Tyrkiet VM 2006 – Sahin XL

Additional information

Tyrkiet VM 2006 – Sahin XL (Næsten som ny)

I VM 2006-turneringen spillede Nuri Şahin en afgørende rolle for det tyrkiske landshold. Den tyrkiske midtbanespiller var kendt for sin boldkontrol, præcise afleveringer og evne til at diktere spillet på midtbanen.

Şahin var en nøglespiller i Tyrkiets midtbane og var med til at drive holdets angrebsspil. Han var kendt for sin evne til at skabe målchancer og bidrage med afgørende afleveringer. Hans tekniske færdigheder og taktiske kløgt gjorde ham til en vigtig brik i holdets opbygningsspil.

I VM 2006-turneringen bidrog Şahin med både mål og assists til Tyrkiet. Han var kendt for sin evne til at levere i de afgørende øjeblikke og var en nøglespiller i holdets angrebsspil.

Tyrkiet imponerede i VM 2006 og nåede kvartfinalen i turneringen. Şahins præstationer blev anerkendt af både fans og eksperter, og han blev respekteret som en af holdets mest betroede spillere.

Nuri Şahins bidrag til Tyrkiets VM 2006-kampagne vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans boldkontrol, præcise afleveringer og evne til at skabe målchancer gjorde ham til en elsket spiller blandt Tyrkiets fodboldfans og en afgørende del af holdets historie.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display