GenTrøjer

Sverige VM 2006 – Ljungberg L

Additional information

Sverige VM 2006 – Ljungberg L (Næsten som ny)

I VM 2006-turneringen spillede Freddie Ljungberg en afgørende rolle for det svenske landshold. Den svenske midtbanespiller blev kendt for sin hurtighed, målnæse og evne til at skabe farlige situationer for modstandernes forsvar.

Ljungberg var en central figur i Sveriges midtbane og var med til at drive angrebet fremad. Han var kendt for sin evne til at læse spillet og være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Hans målnæse og evne til at score vigtige mål gjorde ham til en afgørende trussel for modstandernes mål.

I VM 2006-turneringen bidrog Ljungberg med flere afgørende mål og assists for det svenske landshold. Han var en vigtig del af holdets angrebsspil og viste sin evne til at levere i de afgørende øjeblikke. Hans præstationer var med til at føre Sverige til ottendedelsfinalen i turneringen.

Selvom Sverige ikke nåede længere i VM 2006, blev Ljungbergs præstationer og bidrag værdsat af både fans og eksperter. Han blev anerkendt som en af holdets mest talentfulde og erfarne spillere.

Freddie Ljungbergs tid i Sveriges VM 2006-kampagne vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans hurtighed, målnæse og evne til at skabe farlige situationer gjorde ham til en elsket spiller blandt Sveriges fans og en vigtig del af landets fodboldhistorie.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display