GenTrøjer

Spanien EM 2016 – Fábregas XL

Additional information

Spanien EM 2016 – Fábregas XL (Rigtig god)

I EM 2016-turneringen spillede Cesc Fábregas en afgørende rolle for det spanske landshold. Den spanske midtbanespiller var kendt for sin boldkontrol, pasningsspil og evne til at skabe farlige målchancer.

Fábregas var en nøglespiller i Spaniens midtbane og var med til at dirigere spillet og skabe muligheder for holdet. Hans præcise afleveringer og taktiske kløgt gjorde ham til en pålidelig distributør af bolden og en kreativ kraft i holdets angrebsspil.

I EM 2016-turneringen bidrog Fábregas med flere afgørende mål og assists til Spanien. Han var kendt for sin evne til at afgøre kampe med sine afgørende afleveringer og evnen til at skabe målchancer for sine holdkammerater. Hans målnæse og evne til at levere i de afgørende øjeblikke gjorde ham til en afgørende spiller for Spanien.

Selvom Spanien ikke nåede finalen i EM 2016, blev Fábregas’ præstationer og bidrag værdsat af både fans og eksperter. Han blev anerkendt som en af Spaniens bedste spillere i turneringen og blev respekteret for sin tekniske dygtighed og sin evne til at dirigere spillet på midtbanen.

Cesc Fábregas’ bidrag til Spaniens EM 2016-kampagne vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans præcise afleveringer, kreativitet og afgørende bidrag gjorde ham til en vigtig del af Spaniens landshold og en respekteret spiller i fodboldverdenen.

kr.450.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display