GenTrøjer

Schweiz EM 2016 – Embolo L

Additional information

Schweiz EM 2016 – Embolo L (God men brugt, 2 små huller)

I EM 2016 repræsenterede den schweiziske angriber Breel Embolo sit land, Schweiz. Embolo var en ung og talentfuld spiller, der var kendt for sin hurtighed, styrke og målnæse.

Som en nøglespiller for det schweiziske landshold spillede Breel Embolo en afgørende rolle i EM 2016. Han var en trussel for modstandernes forsvar og viste sin evne til at score mål samt skabe chancer for sine holdkammerater.

Schweiz havde en anstændig præstation i EM 2016 og kvalificerede sig til ottendedelsfinalen, hvor de dog blev slået ud af Polen efter en straffesparkskonkurrence.

Breel Embolos præstationer i turneringen blev anerkendt af fodboldverdenen, og hans talent og potentiale som angriber blev bemærket af mange klubber i Europa.

Embolo fortsatte med at udvikle sig som spiller efter EM 2016 og skiftede senere til klubber som Schalke 04 og Borussia Mönchengladbach.

Hans tid i EM 2016 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til Schweiz’s præstationer i den europæiske mesterskabsturnering. Hans evne til at udfordre forsvar og score mål gjorde ham til en spiller, der var værdsat af både schweiziske fans og fodboldentusiaster verden over.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display