GenTrøjer

Holland EM 2008 – Van Nistelrooy XL

Additional information

Holland EM 2008 – Van Nistelrooy XL (Næsten som ny)

I EM 2008 spillede Ruud van Nistelrooy en central rolle for det hollandske landshold. Den hollandske angriber blev kendt for sin målfarlighed, præcision foran mål og evne til at udnytte chancer.

Van Nistelrooy var en nøglespiller i Hollands angreb og var en af holdets vigtigste målskytter. Han var kendt for sin evne til at positionere sig rigtigt i straffesparksfeltet og score vigtige mål for sit hold. Hans præcision og ro i afslutningerne gjorde ham til en frygtet angriber for modstanderne.

I EM 2008 bidrog van Nistelrooy med flere vigtige mål for Holland. Han var med til at sikre holdet sejre i gruppespillet og kvalificere sig til kvartfinalen. Hans evne til at score mål gjorde ham til en af holdets mest pålidelige angribere.

Selvom Holland ikke nåede langt i EM 2008, blev van Nistelrooys præstationer og målbidrag værdsat af både landsholdet og fodboldverdenen. Han blev anset som en af Hollands mest talentfulde angribere på det tidspunkt.

Ruud van Nistelrooys tid i EM 2008 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin målfarlighed og evne til at udnytte chancer. Hans bidrag til Hollands landshold gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og en vigtig del af landets fodboldhistorie.

kr.500.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display