GenTrøjer

England VM 2010 – Gerrard XL/44

Additional information

England VM 2010 – Gerrard XL/44

I VM 2010 repræsenterede den engelske midtbanespiller Steven Gerrard sit land, England. Gerrard var en af de mest ikoniske og respekterede spillere i engelsk fodbold og blev anset som en af de bedste midtbanespillere i sin generation.

Som anfører for England var Steven Gerrard en afgørende figur i holdets præstationer i VM 2010. Han var kendt for sin alsidighed, lederegenskaber og evne til at skabe chancer samt score mål fra midtbanen.

I løbet af VM 2010 leverede Gerrard nogle stærke præstationer og bidrog med mål og assists i turneringen. Hans stærke spil var med til at hjælpe England med at kvalificere sig til ottendedelsfinalen, hvor de dog blev slået ud af Tyskland.

Gerrards bidrag til Englands landshold og hans præstationer på det største internationale fodboldscene blev højt værdsat af både fans og fodboldverdenen som helhed.

Steven Gerrard’s tid i VM 2010 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin kvalitet som midtbanespiller og var med til at repræsentere England med stolthed og lidenskab i verdensmesterskabet.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display