GenTrøjer

England VM 2006 – Lampard L

Additional information

England VM 2006 – Lampard L (Rigtig god)

I VM 2006-turneringen spillede Frank Lampard en afgørende rolle for det engelske landshold. Den engelske midtbanespiller var kendt for sin målnæse, boldkontrol og evne til at distribuere bolden på en præcis måde.

Lampard var en nøglespiller i Englands midtbane og bidrog både defensivt og offensivt til holdets præstationer. Han var kendt for sine afgørende mål og evnen til at afgøre kampe med sine præcise afslutninger. Hans evne til at skabe målchancer og bidrage med assists gjorde ham til en vigtig del af Englands angrebsspil.

I VM 2006-turneringen scorede Lampard flere vigtige mål og var en stabil kraft i Englands midtbane. Han blev anerkendt for sin evne til at levere i de store kampe og for at være en ledende figur på banen.

Selvom England ikke nåede finalen i VM 2006, blev Lampards præstationer og bidrag værdsat af både fans og eksperter. Han blev anerkendt som en af Englands bedste spillere i turneringen og blev respekteret for sin tekniske dygtighed og sit målscoringsinstinkt.

Frank Lampards bidrag til Englands VM 2006-kampagne vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans evne til at score mål og skabe målchancer gjorde ham til en vigtig del af Englands landshold og en af de mest respekterede spillere i engelsk fodbold på det tidspunkt.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display