GenTrøjer

England EM 2020 – Foden M

Additional information

England EM 2020 – Foden M (God men brugt)

I EM 2020 spillede den engelske midtbanespiller Phil Foden en bemærkelsesværdig rolle for det engelske landshold. Foden, der også spillede for Manchester City på klubniveau, blev kendt for sin tekniske dygtighed, boldkontrol og evnen til at skabe chancer for sine holdkammerater.

Phil Foden var en af de unge talenter, der imponerede på den store internationale scene under EM 2020. Han blev ofte brugt som offensiv midtbanespiller og var en nøglespiller i Englands angrebsspil. Han var kendt for sin evne til at drive bolden fremad og skabe farlige situationer foran modstandernes mål.

I løbet af EM 2020 bidrog Foden med afgørende assists og scorede også nogle vigtige mål for England. Hans præstationer var med til at hjælpe England med at nå finalen, hvor de desværre tabte til Italien i en spændende kamp.

Selvom England ikke vandt EM 2020, blev Phil Foden’s præstationer og talent værdsat af både fansene og fodboldverdenen. Han blev anerkendt som en af de mest lovende unge spillere i engelsk fodbold og forventes at have en lys fremtid både på klub- og landsholdsniveau.

Phil Foden’s deltagelse i EM 2020 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit store talent og potentiale som midtbanespiller. Hans bidrag til Englands angreb gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og en vigtig del af Englands EM-historie.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display