GenTrøjer

England EM 2012 – Rooney 52/XL

Additional information

England EM 2012 – Rooney 52/XL (Rigtig god)

I EM-slutrunden i 2012 var den engelske angriber Wayne Rooney en af de centrale figurer for det engelske landshold. Rooney, kendt for sin målfarlighed, kreativitet og arbejdsindsats, spillede en nøglerolle i Englands bestræbelser på at gøre det godt i turneringen.

England havde som mål at opnå succes i EM 2012 og Rooney var en af de spillere, der skulle lede holdets angrebslinje. Hans evne til at score mål og skabe målchancer gjorde ham til en trussel for modstanderens forsvar og en afgørende del af Englands offensiv.

Rooney’s alsidighed som angriber gjorde ham i stand til at spille flere roller på banen. Hans evne til at kombinere målfarlighed med fremragende boldbehandling og pasningsevne gjorde ham til en skaber af muligheder såvel som en målskytte.

Sæsonen 2011/2012 var præget af intens konkurrence i EM-slutrunden, og England gik videre til kvartfinalen, hvor de blev slået ud af Italien på straffespark. Rooney’s bidrag som en dynamisk og målfarlig angriber var en central del af Englands præstationer i turneringen.

Wayne Rooney blev anerkendt for sin dedikation til holdet og hans evne til at motivere sine holdkammerater. Hans evne til at skabe mål og spille med energi og passion gjorde ham til en hovedaktør i Englands forsøg på at opnå succes i EM 2012.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display