GenTrøjer

England EM 2008 – Rooney XL

Additional information

England EM 2008 – Rooney XL (Rigtig god)

I EM 2008 var Wayne Rooney en central figur for det engelske landshold. Rooney, der spillede som angriber, var kendt for sin kraftfulde spillestil, målnæse og tekniske færdigheder.

Rooney var en frygtet målscorer og en dynamisk angriber. Han kunne både score mål og skabe målchancer for sine holdkammerater. Hans kombination af fysik og teknik gjorde ham til en trussel for modstanderholdenes forsvarslinjer.

I løbet af turneringen viste Rooney sin evne til at afgøre kampe med sine mål. Han leverede afgørende præstationer og var en ledende kraft i Englands angrebsspil. Hans evne til at finde plads og afslutte præcist gjorde ham til en nøglespiller for holdet.

Rooney var også kendt for sin arbejdsiver og dedikation til holdet. Han var en spiller, der aldrig gav op og altid kæmpede for sejren. Hans lederegenskaber og indflydelse på banen gjorde ham til en respekteret figur i omklædningsrummet.

Selvom England ikke nåede langt i turneringen, var Rooney en af de mest lysende stjerner for holdet. Hans præstationer og bidrag til holdets succes vil altid blive husket af engelske fodboldfans.

Wayne Rooney har efterladt et betydeligt aftryk på engelsk fodbold, og hans indsats i EM 2008 var en vigtig del af hans imponerende karriere. Han er blevet anerkendt som en af Englands mest talentfulde og indflydelsesrige spillere gennem tiden.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display