GenTrøjer

Danmark VM 2006 – Tomasson XL

Additional information

Danmark VM 2006 – Tomasson XL (Rigtig god)

I VM 2006 var Jon Dahl Tomasson en nøglespiller for det danske fodboldlandshold. Tomasson, der spillede som angriber, var kendt for sin målfarlighed og evne til at afgøre kampe.

Tomasson var en erfaren og dygtig spiller, der havde et imponerende målnæse. Han var en vigtig del af Danmarks angreb og var ofte involveret i at skabe og score mål. Hans tekniske færdigheder og evne til at finde plads i modstandernes forsvar gjorde ham til en farlig angrebskraft.

I VM 2006-turneringen viste Tomasson sit værd for det danske hold. Han var med til at føre Danmark til anden runde i turneringen og scorede vigtige mål undervejs. Hans præstationer gav ham anerkendelse som en af Danmarks mest fremtrædende spillere i turneringen.

Tomassons bidrag til det danske landshold i VM 2006 var afgørende for holdets succes. Han var en ledende figur på banen og en pålidelig målskytte. Hans indsats og dedikation gjorde ham til en favorit blandt fansene og en vigtig del af holdets præstationer.

Jon Dahl Tomasson vil altid blive husket som en af Danmarks største fodboldspillere. Hans bidrag til det danske landshold i VM 2006 var en markant del af hans karriere, og hans mål og præstationer vil blive husket som en del af dansk fodboldhistorie.

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display