GenTrøjer

Barcelona 15/16 – Messi L

Additional information

Barcelona 15/16 – Messi L (Rigtig god)

Denne Barcelona 15/16 sæson trøje, med størrelse L, er i rigtig god stand med kun en smule brugstegn på trykket. På bagsiden finder du stjernespilleren Lionel Messi’s nummer 10, en påmindelse om hans uovertrufne talent og evner på banen.

Barcelona dominerede den spanske liga i 15/16 sæsonen, takket være Messi’s utrolige præstationer. Han scorede 26 mål i ligaen alene, hjælpende Barcelona med at sikre deres 24. ligatitel. Messi viste også sit værd for holdet i den europæiske Champions League, hvor han scorede 6 mål i turneringen, herunder et mål i finalen mod Atletico Madrid.

Messi blev også kåret som La Liga’s bedste spiller i 15/16 sæsonen og vandt sin fjerde “Golden foot” award, en prestigefyldt pris, der gives til den bedste spiller i La Liga hvert år.

Dette er en unik mulighed for at eje en stykke fodboldhistorie med en trøje, der bærer Messi’s navn og nummer fra en sæson, hvor han oplevede massiv succes med Barcelona. Så hvis du er en fan af den argentinske stjerne eller Barcelona, så er dette trøjen for dig!

kr.850.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display