GenTrøjer

Rangers 11/12 – Jelavic L

Additional information

Rangers 11/12 – Jelavic L (Næsten som ny)

I sæsonen 2011/2012 spillede Nikica Jelavić en afgørende rolle for Rangers FC. Den kroatiske angriber var kendt for sin målnæse, fysik og evne til at afgøre kampe.

Jelavić var en central figur i Rangers’ angreb og var med til at score vigtige mål for holdet. Han var en frygtet afslutter og kunne udnytte selv de mindste chancer til at sætte bolden i nettet. Hans stærke fysik gjorde ham til en trussel for modstandernes forsvar, og han var en vigtig del af holdets målproduktion.

I sæsonen 2011/2012 var Jelavić Rangers’ topscorer og viste sin evne til at levere i de afgørende øjeblikke. Han bidrog med afgørende mål og var en pålidelig målscorer for holdet. Hans evne til at finde målnettet og afgøre kampe gjorde ham til en værdifuld spiller for Rangers.

Selvom Rangers ikke vandt ligaen i sæsonen 2011/2012 på grund af økonomiske udfordringer, blev Jelavićs præstationer og bidrag anerkendt af både fans og eksperter. Han blev respekteret for sin målfarlighed og evne til at afgøre kampe på egen hånd.

Nikica Jelavićs tid i Rangers i sæsonen 2011/2012 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans målnæse, fysik og evne til at score afgørende mål gjorde ham til en af Rangers’ mest betroede angribere og en elsket spiller blandt fansene.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display